Inici Actualitat La UD Taradell cedeix un empat davant de l’OAR Vic (1-1)

La UD Taradell cedeix un empat davant de l’OAR Vic (1-1)

0
COMPARTIR

Empat a 1 del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte en el partit disputat a la Roureda contra l’OAR Vic. L’equip taradellenc, en el primer partit de 2024, ha fet trencada la ratxa de victòries en un partit díficil i molt igualat.

A la primera part, tot i la igualtat, ha estat el Taradell qui ha rondat més la porteria contrària. Als 10 minus Soufiane ho ha intentat des de la frontal en un xut centrat que ha aturat el porter visitant sense problemes. Tres minuts després Raul ha pentinat al primer pal una pilota servida des del córner, que també ha anat a les mans del porter. El Taradell portava la iniciativa, però no trobava massa claredat. L’OAR Vic esperava la seva ocasió, tot i que no n’ha tingut cap de clara. Alguna pilota penjada des de la banda i algun servei de falta o córner han portar perill, però poc clar. Abans del descans, Raul ha tornat a pentinar una falta servida des del lateral del centre del camp. I en l’últim minut Canó ha rematat de cap creuat una pilota que venia rebotada, però no ha sorprès al porter. Amb empat a zero s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb un xut llunyà d’Oriol Vila, que havia entrat al descans, que ha sortit una mica alt. A partir d’aquí l’OAR Vic ha generat més sensació de perill, arribant més. Però no ha tingut cap ocasió clara fins al gol. El 0 a 1 ha arribat al minut 59. Una jugada per la banda dreta ha acabat amb una centrada rasa que ha rebutjat lateralment la defensa, però un jugador taradellenc ha intentat controlar el rebuig i la pilota en tocar-la ha caigut als peus d’un davanter vigatà que ha engaltat des de dins l’àrea per marcar. Faltava mitja hora i el Taradell ha apretat. A més, dos minuts després l’OAR Vic s’ha quedat amb 10 homes per doble targeta groga. Això ha acabat de decantar el partit cap al cantó taradellenc que ha posat setge a la porteria de l’OAR Vic. L’empat ha arribat al minut 75 quan a la sortida d’un córner el porter visitant no ha blocat i Canó ha empès al fons de la xarxa la pilota solta. Instantàniament després el Taradell podia haver capgirat el marcador. Canó ha marxat per la dreta i ha centrat perquè Vila marqués, però la pilota no l’ha pogut engaltar bé en quedar-li entre els dos peus i ha arribat fàcilment a les mans del porter.

Amb l’empat el Taradell ho ha seguit intentant. Al minut 81 Caro ho ha intentat amb un xut llunyà lleugerament alt. Al 82 Canó ha rematat de cap i la pilota ha sortit fregant el pal. En els darrers minuts, molts intents, pilotes centrades, però el temps s’ha consumit amb l’empat a 1.

Tot i cedir dos punts, l’empat situa el Taradell líder en solitari amb 26 punts en 14 jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments