Inici Actualitat Un total de 169 participants van acomiadar el 2023 disputant la 14a...

Un total de 169 participants van acomiadar el 2023 disputant la 14a Cursa de Sant Silvestre

0
COMPARTIR
Foto: Centre Excursionista Taradell

La 14a edició de la Cursa de Sant Silvestre de Taradell, organitzada pel Centre Excursionista Taradell, va tenir una notable participació. Un total de 169 participants van voler acomiadar el 2023 amb aquesta cita esportiva, que consisteix en pujar al punt més alt de Taradell.

La xifra de participants va ser la més alta que ha registrat l’esdeveniment esportiu en els seus anys de vida. El recorregut, com és habitual, coronava el punt més alt del municipi, l’Enclusa amb un clar esperit festiu, ja que els participants havien de portar algun ornament, disfressa o barret nadalenc. Els premis a les millors disfresses han estat per l’equip format per Joel Collell i Andrea Rovira, i per a Rubèn Codina.

Foto: Centre Excursionista Taradell
Foto: Centre Excursionista Taradell
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments