Inici Actualitat Diumenge se celebra la 14a edició de la Sant Silvestre de Taradell

Diumenge se celebra la 14a edició de la Sant Silvestre de Taradell

0
COMPARTIR

Com és habitual Taradell tancarà l’any amb una activitat atlètica. La cursa de Sant Silvestre de Taradell compleix la 14a edició i tindrà lloc aquest diumenge a les 4 de la tarda.

El punt de sortida i arribada serà a la Plaça de les Eres, on des de les 3 es podran fer les inscripcions. El preu és de 4 euros per als federats i 6 per als no federats. L’al·licient de la cursa, que no és competitiva, és tancar l’any pujant fins a l’Enclusa el punt més alt de Taradell i fer-ho disfressat. El recorregut té uns 8 quilòmetres.

Hi poden participar els majors de 12 anys. L’únic requisit és anar disfressats o portar algun element de guarniment ben visible. Es premiarà el més ben guarnit. La prova està organitzada pel Centre Excursionista Taradell.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments