Inici Actualitat Campanya a Taradell per fomentar una compra local i sostenible amb carret,...

Campanya a Taradell per fomentar una compra local i sostenible amb carret, cabàs o cistell

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell, amb la col·laboració de l’Associació de Botiguers de Taradell (ABT) i la Cooperativa Taradell Sostenible (TARSOS), ha impulsat aquests dies una campanya per fomentar que els taradellencs i taradellenques comprin localment i reduint l’ús de bosses. La campanya porta per nom ‘Compra a Taradell amb carret, cabàs o cistell!’.

Així, se sortejaran 40 carrets per fer la compra entre tothom qui compri a les botigues de Taradell i passi la TCT, la targeta de l’ABT. Aquesta campanya té tres objectius relacionats amb la sostenibilitat: promocionar el comerç local, reduir els plàstics en la compra diària i fomentar la mobilitat sostenible. I és que segons l’Agència Catalana de Consum, el consum de proximitat genera fins a un 70% menys de residus que fer-ho en grans superfícies. I fer-ho amb carret, cabàs o cistell, a part de reduir les bosses de plàstic, també permet utilitzar envasos reutilitzables i comprar a granel.

Aquesta promoció ha estat possible gràcies a la subvenció aconseguida de la Diputació de Barcelona, que també ha servit per dur a terme altres activitats des de la Cooperativa TARSOS, com un taller per comprar sense generar residus o una xerrada sobre alimentació sostenible i saludable.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments