Inici Actualitat La UD Taradell sap patir per guanyar a la Gleva i col·locar-se...

La UD Taradell sap patir per guanyar a la Gleva i col·locar-se líder (0-3)

0
COMPARTIR

La UD Taradell ha sumat la tercera victòria consecutiva a Tercera Catalana guanyant aquest dissabte a la Gleva per 0 a 2. Partit seriós, on ha sabut patir després de jugar quasi tot la segona meitat amb inferioritat numèrica.

L’equip taradellenc, però, s’està mostrant molt compacte i cedeix pocs gols aquesta temporada. La UD Taradell ha encarrilat el partit molt d’hora. Als 3 minuts Raul ha avançat els taradellencs. I als 10 minuts Jordi Pla ha fet el 0 a 2 en un gol molt dubtós. Amb aquest avantatge els taradellencs han viscut una primera part força plàcida i han arribat al descans amb aquest clar avantatge. A la represa, però, als pocs minuts Oriol Freixas ha vist la segona targeta groga i ha deixat l’equip taradellenc amb inferioritat. A partir d’aquí, l’equip taradellenc s’ha hagut de defensar. Ha sabut patir i aguantar l’empenta local per mantenir la porteria a zero. Ja en els darrers minuts de partit, Oriol Vila que havia entrat a la segona part i reapareixia d’una lesió, ha fet el 0 a 3 definitiu.

Aquest triomf, sumat a la derrota de La Garriga, fa que el Taradell se situa líder, empatat amb el Sant Hilari. Els dos equips tenen 25 punts, però els taradellencs tenen millor diferència de gols.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments