Inici Actualitat La UD Taradell frega el triomf en un derbi amb el Santa...

La UD Taradell frega el triomf en un derbi amb el Santa Eugènia que acaba sense gols (0-0)

0
COMPARTIR

Empat sense gols entre la UD Taradell i el Santa Eugènia de Berga en el derbi de Tercera Catalana. El partit ha acabat amb empat a zero i ha estat molt igualat, tot i que el Taradell ha tingut el triomf en els darrers minuts de partit.

El partit ha començat amb un Santa Eugènia que ha sortit més atent, i al minut 2 ha avisat en una oportunitat força clara per l’esquerra que Jona ha pogut desfer. Tot i això, el partit ha tingut poques ocasions. Al minut 8 en un xut molt llunyà el Santa Eugènia ha enviat la pilota al travesser. A partir d’aquí, el Taradell ha anat agafant més protagonisme. Sense massa ocasions clares, però si amb sensacions i presència. Al minut 13 Abel Mas ho ha provat en un xut llunyà que ha aturat el porter. Més tard, Orriols en un contraatac ha acabat amb un xut que el porter ha aturat.. El Taradell ha seguit buscant el gol en moltes faltes laterals, una d’elles ha acabat amb la pilota al travesser però l’àrbitre havia senyalat falta prèvia. Amb zero a zero s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb major domini del Santa Eugènia. Durant uns 15 minuts ha donat força sensació de perill, amb constants centrades laterals i algun xut que Jona ha pogut aturar amb dificultats. Però a partir d’aquí el Taradell ha agafat el domini. A mesura que passaven els minuts s’ha anat acostant a l’àrea visitant. Èrik amb un xut lateral ha avisat. Al minut 75 els visitants s’han quedat amb inferioritat numèrica, quan un davanter ha vist la vermella directa en una falta molt dura sobre Orriols. Tot seguit, Guillem Ventura ha estat objecte de falta dins l’àrea per part del porter i l’àrbitre s’ha desentès del penal. Ventura havia arribat abans a una pilota llarga, i havia xutat, i el porter havia topat amb ell. La jugada ha acabat en córner. A pocs minuts pel final, Canó ha tingut una gran oportunitat en una pilota morta a l’interior de l’àrea que no ha pogut engaltar bé i ha arribat mansament a les mans del porter. I a dos minuts pel final, jugada per l’esquerra i Orriols centra perquè Canó desvia la pilota però una cama visitant ha tocat la pilota i ha acabat per sobre el travesser, quan ja es cantava gol.

Al final repartiment de punts, en un derbi competit, amb molt respecte entre els dos equips i poques ocasions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments