Inici Actualitat La UD Taradell suma el segon triomf consecutiu guanyant a Sant Julià...

La UD Taradell suma el segon triomf consecutiu guanyant a Sant Julià (1-3)

0
COMPARTIR

Triomf important del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda a Sant Julià de Vilatorta. Els taradellencs han sumat la segona victòria consecutiva, en un partit on han decidit a la segona meitat.

La UD Taradell ha afrontat el partit conscient que un triomf consolidaria la trajectòria ascendent de l’equip. Tot i les moltes baixes per lesions, els taradellencs han fet un partit seriós i pràctic. A la primera meitat, cap dels dos equips ha pogut imposar-se i les ocasions han escassejat, tot i que els taradellencs han tingut més presència en atac. Amb empat a zero s’ha arribat al descans.

Al segon temps, només començar ha arribat el primer gol taradellenc. Joan Canó ha aprofitat una pilota mal rebutjada a la sortida d’un córner, per marcar a plaer. Només dos minuts més tard, el mateix Canó ha aprofitat un mal refús del porter per posar el 0 a 2 en el marcador. El partit es posava molt a favor de la UD Taradell, que als 25 minuts ha acabat de sentenciar. Èrik, que tornava d’una lesió, ha aprofitat la primera ocasió que ha tingut per fer el 0 a 3. El Sant Julià ha escurçat diferències a un quart d’hora pel final, però ja no ha tingut temps per res i, a sobre, ha acabat el partit amb inferioritat numèrica arran d’una expulsió.

La UD Taradell suma 15 punts en 9 jornades i escala posicions a la classificació per mirar amunt. La setmana vinent l’equip taradellenc rebrà la visita del Santa Eugènia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments