Inici Actualitat La cooperativa Taradell Sostenible (TARSOS) organitza divendres una xerrada sobre comprar sense...

La cooperativa Taradell Sostenible (TARSOS) organitza divendres una xerrada sobre comprar sense generar residus

0
COMPARTIR

La cooperativa Taradell Sostenible (TARSOS) ha organitzat aquest divendres a la sala del mig del Centre cultura Costa i Font la xerrada ‘Comprar (i vendre) sense generar (gaires) residus és possible’. És una xerrada oberta a tothom que començarà a les 7 de la tarda.

Comptarà amb la participació de Josep Lluís Garcia i Gemma Pascual de Residu Zero Osona, que exposaran quins canvis es poden fer en el dia a dia. La iniciativa s’enmarca en la campanya ‘Viure sense plàstics’.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments