Inici Actualitat Berta Bartomeu guanya la 4a edició del Premi Anastasi Aranda amb un...

Berta Bartomeu guanya la 4a edició del Premi Anastasi Aranda amb un treball sobre la moneda emesa a Taradell durant la Guerra Civil

0
COMPARTIR
Foto: Ràdio Taradell

Santa Eugènia de Berga va acollir aquest divendres l’acte de lliurament de la 4a edició del Premi Anastasi Aranda, que convoquen conjuntament l’Ajuntament de Taradell, Seva, Santa Eugènia i Viladrau, per guardonar el millor treball de recerca de Batxillerat. En aquesta 4a edició es va premiar un treball de Berta Bartomeu de Taradell. El treball es titula ‘Estudi del paper moneda emès durant la Guerra Civil a Taradell’.

El guardó està dotat amb 1.200 euros. El treball versa sobre la moneda que es va fer servir durant uns mesos de Guerra Civil. A l’acte d’entrega del guardó hi va participar l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas. En aquesta edició es van presntar 10 treballs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments