Inici Actualitat La UD Taradell es retroba amb la victòria guanyant al Pradenc (2-1)

La UD Taradell es retroba amb la victòria guanyant al Pradenc (2-1)

0
COMPARTIR

Victòria important per al Taradell de Tercera Catalana aquest dissabte a la tarda. La tercera de la temporada i davant del Pradenc, en un partit que ha acabat dominant per 2 a 1.

Els taradellencs han fet un partit molt seriós, conscients de la importància dels tres punts i han sabut patir per guanyar. L’equip taradellenc que està acumulant moltes baixes per lesió en aquest inici de temporada, ha vist com avui es lesionava Oriol Vila. Abans, però, el davanter taradellenc ha tingut temps per marcar l’1 a 0 als 29 minuts de joc. L’avantatge taradellenc, però, no ha durat massa, ja que deu minuts més tard, en un error local el Pradenc ha fet l’empat a 1. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

A la segona part, però, els taradellencs no s’han deixat sorprendre més. Al minut 56 Abel Mas ha marcat i ha fet el 2 a 1. De nou, per davant en el marcador el Taradell, que tot i no tenir massa opcions de canvis des de la banqueta, ha estat capaç de mantenir el marcador i endur-se els tres punts. El Taradell suma 12 punts

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments