Inici Actualitat Pràcticament sense moviments en la taxa d’atur de Taradell durant l’octubre de...

Pràcticament sense moviments en la taxa d’atur de Taradell durant l’octubre de 2023

0
COMPARTIR

Durant el mes d’octubre de 2023 l’atur a Taradell va tornar a baixar. Però la reducció pràcticament és imperceptible. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, la disminució va ser d’1 persona a la les llistes d’atur, situant la xifra total en 230 taradellencs i taradellenques sense feina. Fa un any, al 2022, la xifra d’aturats era més de baixa, 213 persones.

A Osona, l’atur registrat a l’octubre de 2023, en canvi, va anar a l’alça. Ara hi ha 96 persones més en situació d’atur. És a dir, un total de 7.130 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era més baixa, 7.009 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments