Inici Actualitat La UD Taradell acaba perdent a Tona i amb nou jugadors (3-1)

La UD Taradell acaba perdent a Tona i amb nou jugadors (3-1)

0
COMPARTIR

L’actuació de l’àrbitre va acabar condicionant un partit entre el Tona B i el Taradell que va ser més igualat que el marcador final. L’equip taradellenc va acabar el matx amb nou jugadors i va jugar pràcticament tot el partit amb inferioritat numèrica.

Ja el partit va començar malament per als interessos del Taradell, que abans dels 10 minuts veia com Genís era expulsat amb vermella directa. Tot i aquest contratemps, va ser el Taradell qui va tenir les millors ocasions per avançar-se en el marcador. Oriol Vila va disposar de dues oportunitats molt clares, però no va estar encertat. Poc abans del descans va arribar el 0 a 1, marcat per Joan Canó. Però el marcador no va quedar així. Quasi en la següent jugada l’àrbitre va senyalar un penal inexistent contra el Taradell, que va suposar l’1 a 1. Resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la segona part es va mantenir la igualtat, però a falta d’un quart d’hora en un error defensiu taradellenc va arribar el 2 a 1. Quasi immediatament, els locals van fer el 3 a 1 i el partit es va acabar aquí. Ja a les acaballes Joan Sala va veure la targeta vermella directa i els taradellencs van acabar el partit amb nou jugadors.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments