Inici Actualitat La UD Taradell esgarrapa un punt del camp del Moià (1-1)

La UD Taradell esgarrapa un punt del camp del Moià (1-1)

0
COMPARTIR

Empat a 1 del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda al camp del Moià. Els taradellencs han sumat un punt i porten ja quatre jornades sense conèixer la derrota.

El partit ha tingut dues parts ben diferenciades. En la primera, els taradellencs han portat el pes i han estat superiors als locals. Ja en els primers minuts han avisat amb una bona arribada perillosa. Els locals han tingut algun contraatac, però el Taradell ha estat qui ha rondat més la porteria rival. Canó ha estat a punt de marcar de cap a la mitja hora de joc. Pla, poc després, també ha estat a punt de marcar en un rematada de cap al servei d’una falta. Poc abans del descans, ha arribat el 0 a 1, quan Vila ha fet arribar la pilota al fons de la xarxa en una passada llarga de Raul per Canó que ha fet la passada definitiva a Vila. Amb 0 a 1 s’ha arribat al descans.

La segona part ha tingut més presència local. Abans del quart d’hora el Moià ha tingut dues bones ocasions per marcar. Tot i això, als 20 minuts Vila ha tingut una oportunitat per augmentar les distàncies. A falta d’un quart d’hora, el Moià ha aconseguit l’empat a 1, que ha estat el resultat definitiu. El Taradell suma 9 punts després de sis jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments