Inici Actualitat Blai Trias aconsegueix un segon lloc a Jerez en la 6a prova...

Blai Trias aconsegueix un segon lloc a Jerez en la 6a prova del campionat d’Espanya de superbike

0
COMPARTIR

El taradellenc Blai Trias va aconseguir aquest cap de setmana tornar a pujar al podi en el campionat d’Espanya de superbike. Ho va fer en la sisena prova puntuable que es disputava al circuit de Jerez i en la categoria Supersport 300.

Després dels entrenaments cronometrats, el dissabte en la primera cursa va sortir en vuitena posició, però en l’última curva una caiguda d’un altre pilot, va fer que només pogués acabar en sisena posició. Ja el diumenge, després de sortir sisè, va haver de lluitar amb un grup molt nombrós i amb constants avançaments. Finalment, en l’última volta va poder situar-se molt endavant i acabar la cursa en segona posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments