Inici Actualitat La UD Taradell suma el primer triomf golejant a domicili al Centelles...

La UD Taradell suma el primer triomf golejant a domicili al Centelles (1-4)

0
COMPARTIR

Primera victòria de la temporada de la UD Taradell. Els taradellencs van guanyar al camp del Centelles aquest diumenge a la tarda per un contundent 1 a 4 i sumen el primer triomf de la lliga a Tercera Catalana.

El partit va ser molt intens i igualat en la primera mitja hora de joc. El Centelles va avisar als primers minuts en un contraatac que va acabar amb una pilota al travesser. El Taradell, de mica en mica, es va anar espavilant. Així, al minut 37 Jordi Pla rematava un servei de córner i posava el 0 a 1 en el marcador, per avançar el Taradell. Dos minuts més tard, Joan Canó ampliava l’avantatge en una jugada ràpida amb un xut que va anar al fons de la xarxa. Amb 0 a 2 es va arribar al descans.

La segona part va ser plàcida, fins que als 20 minuts el Centelles va gaudir d’un penal a favor. Es va convertir en l’1 a 2. Però la reacció taradellenca va ser fulminant, ja que Jordi Pla posava l’1 a 3 dos minuts més tard. Ja amb el temps complert, penal a favor del Taradell i Raul Garcia posava l’1 a 4 definitiu.

El Taradell suma 5 punts en quatre jornades i se situa a la zona mitja de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments