Inici Actualitat L’atur al setembre de 2023 trenca la dinàmica i va a la...

L’atur al setembre de 2023 trenca la dinàmica i va a la baixa a Taradell

0
COMPARTIR

Després de tres mesos consecutius amb pujades, aquest setembre de 2023 l’atur a Taradell va baixar. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, la disminució va ser de 9 persones a la les llistes d’atur, situant la xifra total en 231 taradellencs i taradellenques sense feina. Fa un any, al 2022, la xifra d’aturats era més de baixa, 221 persones.

A Osona, l’atur registrat al setembre de 2023 també va baixar i de forma important. Ara hi ha 157 persones menys en situació d’atur. És a dir, un total de 7.034 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era un pèl més alta, 7.099 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments