Inici Actualitat La UD Taradell s’estrena puntuant al camp del Sant Quirze de Besora

La UD Taradell s’estrena puntuant al camp del Sant Quirze de Besora

0
COMPARTIR

Primer punt que suma la UD Taradell a Tercera Catalana, després d’empatar a 1 al camp del Sant Quirze en la segona jornada de lliga.

Els taradellencs no han pogut guanyar en un partit on hi ha hagut diverses fases. Al primer temps, el Taradell ha estat millor. Al minut 7 se li ha anul·lat un gol a Abel Mas per un fora de joc molt just, que l’àrbitre ha senyalat. Han estat bons minuts del Taradell, que ha aconseguit avançar-se passada la mitja hora de joc, quan Vila ha robat una pilota en zona d’atac i ha cedit a Canó, que ha fet el 0 a 1. Amb avantatge taradellenca s’ha arribat a la mitja part.

Només iniciar el segon temps la UD Taradell hauria pogut ampliar el marcador en una doble ocasió. Però ha perdonat. En canvi, els locals, abans del quart d’hora han aprofitat un contraatac per superar Jona, que aquest dissabte defensava la porteria taradellenca. Els minuts han anat passant i cap equip ha sabut desnivellar el marcador. Ja amb el temps complert, el Taradell s’ha quedat en inferioritat quan Soufyane ha vist la vermella en una falta on un rival marxava directa a la porteria. Tot i això, no hi ha hagut temps per a gaire res més i el partit ha acabat amb empat a 1 i el primer punt que sumen els taradellencs en dues jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments