Inici Actualitat L’Escola Esportiva Municipal ofereix aquest any també les Tardes Esportives

L’Escola Esportiva Municipal ofereix aquest any també les Tardes Esportives

0
COMPARTIR

L’Escola Esportiva Municipal començarà el proper 2 d’octubre per oferir als infants d’edat de primària una activitat extraescolar multiesportiva. Les sessions tindran lloc els dilluns i dijous a Les Pinediques i l’horari anirà de les 17:15 a les 18:30. El preu serà de 10 euros mensuals per a participant. Les inscripcions ja estan obertes i es pot ampliar informació en aquest ENLLAÇ.

Cal destacar que aquest 2023 també s’oferiran les Tardes Esporitves. Una oferta extraescolar dirigida a joves de secundària. El projecte, que comparteix algunes similituds amb l’Escola Esportiva, també ofereix una pràctica multiesportiva i pretén ser, gràcies a la seva metodologia, una eina de debat i de foment de les relacions interpersonals.

El funcionament de les sessions dependrà dels propis participants, ja que seran els qui escolliran la disciplina esportiva a practicar (durant blocs de 6 sessions) i debatran les normes del joc (amb la mediació d’un monitor/a). L’inici de l’activitat serà el dimarts 3 d’octubre i ja es poden fer les inscripcions. El preu d’aquesta activitat és de 10 euros mensuals per participant. Els dies d’activitat seran els dimarts i dijous de 16:00 a 17:00, i es farà entre els espais interiors (gimnàs) i exteriors (pati) de l’Institut de Taradell.

Les dues ofertes d’extraescolar estan organitzades per l’Àrea d’Esports i compten amb el suport de la Diputació de Barcelona i del Consell Esportiu d’Osona en l’apartat logístic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments