Inici Actualitat Taradell tornarà a ser present a la Marxa dels Vigatants i organitzarà...

Taradell tornarà a ser present a la Marxa dels Vigatants i organitzarà un acte institucional l’11 de setembre

0
COMPARTIR

El proper dilluns 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, es tornarà a fer un acte institucional a Taradell. L’Ajuntament de Taradell ha organitzat, de nou, un acte que tindrà lloc al davant de l’Església Sant Genís a 2/4 de 12 del migdia. Enguany hi intervindrà l’exalcalde de Folgueroles i folklorista, Xavier Roviró.

L’acte també comptarà amb un parlament de l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, la lectura del manifest i música en directe. És un acte conjunt amb els partits polítics amb representació a l’Ajuntament de Taradell.

D’altra banda, aquest divendres 8 de setembre Taradell tornarà a participar en la Marxa dels Vigatans, organitzada per Òmnium Cultural. Hi serà present, encapçalant la Columna Francesc Sants Miquel de Montrodon, que anirà caminant des de Taradell fins a Vic on es farà la commemoració del pacte amb motiu de la Guerra de Successió de 1714. La convocatòria és a les 5 de la tarda a la plaça de les Eres.

Cal destacar que avui dimecres a les 8 del vespre es projectarà el documental ‘De matinada’. En un acte organitzat pel Consell de la República a Taradell al Centre cultural Costa i Font es podrà veure un documental que parla de la detenció de nou integrants dels CDR i que van ser acusats de terrorisme el 23 de setembre de 2019. Un d’aquests integrants és Txevi Buigas, veí de Folgueroles, que participarà a l’acte de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments