Inici Actualitat Taradell tanca la Festa Major amb un concert de Manu Guix com...

Taradell tanca la Festa Major amb un concert de Manu Guix com a plat fort

0
COMPARTIR

Aquest dilluns a la tarda s’ha tancat oficialment la Festa Major de Taradell 2023 amb les sardanes berenar als jardins de can Costa. Ha estat l’últim acte d’una bona colla de dies amb activitats.

Aquest diumenge va ser passat per aigua a Taradell. Tot i això, es va poder celebrar la caminada matinal del Centre Excursionista de Taradell i també el tradicional Torneig de volei gespa al camp de futbol, organitzat pel Club Volei Taradell. A la tarda, els Amics de Santa Llúcia van programar el seu concert, traslladant-lo a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Allà s’hi va interpretar un concert de música barroca a càrrec del grup Reblat’, amb peces de Bach i Vivaldi, entre d’altres. El conjunt estava format per 7 músics.

A la nit, la sala gran de Can Costa es va omplir per escoltar el cantautor Manu Guix, que va oferir un concert en acústic amb el seu piano. En el marc del Concert dels Països Catalans va presentar el seu últim disc ‘Moments’.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments