Inici Actualitat Taradell participa massivament en l’Envelat de la Plaça de les Eres 2023

Taradell participa massivament en l’Envelat de la Plaça de les Eres 2023

0
COMPARTIR

La Plaça de les Eres va tornar a quedar petita un any més amb l’organització de l’Envelat de Festa Major 2023. Els taradellencs i taradellenques van participar de forma massiva d’una tarda, vespre i nit d’ambient purament de festa major.

A quarts de 7 de la tarda es va començar amb un espectacle infantil, programat per l’Ajuntament de Taradell. Va anar a càrrec del grup Ambauka amb l’espectacle ‘Peti qui peti’, que va fer les delícies dels més petits. L’actuació va aprofitar la infraestructura i logísitica que s’havia muntat per celebrar l’Envelat, de manera que es va integrar peferctament a la proposta festiva. Així, la Plaça de les Eres va tenir ambient de festa major durant quasi 9 hores.

Com és habitual amb l’Envelat, tothom qui va voler va poder sopar a base d’entrepà de botifarra, que es va coure allà mateix, amb tiquets esgotats. I és que aquest any la iniciativa de l’Envelat va anunciar que es comprometia a fer una donació econòmica solidària a la lluita contra el càncer infantil, si un cop s’hagin cobert totes les despeses, hi ha beneficis. La Plaça de les Eres va quedar petita a l’hora de sopar. Més de 500 cadires van ser insuficients per a tothom.

Mentrestant, el grup taradellenc Tocats va iniciar les actuacions de versions i va començar a fer pujar la temperatura entre els presents. Una rifa de premis va donar una treva, per afrontar el plat fort del concert de versions a càrrec The Covers Band. La Plaça de les Eres ja era plena de gom a gom i amb moltes ganes de passar-ho bé, ballar, saltar, cantar, xerrar molt i, perquè no, també beure amb alegria.

La part final va arribar amb la discomòbil a càrrec del dj Xevi Guitart, que va fer aguantar la plaça plena fins quasi les 4 de la matinada, en una d’aquelles nits que es recorden pel seu esperit popular i plenament de festa major.

Des de Taradell.com i el grup de voluntaris organitzadors, donem les gràcies a la massiva participació i al bon comportament i ambient alegre que tots els presents van mostrar.

Podeu veure més imatges, clicant a la imatge de sota.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments