Inici Actualitat Els jardins de Can Granada estan oberts al públic cada dia

Els jardins de Can Granada estan oberts al públic cada dia

0
COMPARTIR

Des del 8 d’agost els jardins de Can Granada (a la intersecció entre la carretera de Balenyà i el carrer Ramon Pou) estan oberts al públic. L’Ajuntament de Taradell ha habilitat aquest espai com a refugi climàtic perquè hi pugui accedir tothom.

Els jardins estaran oberts cada dia des de quarts d’11 del matí fins que es faci fosc. Recordem que a Can Granada està previst ubicar-hi la seu de Taradell Jove, l’espai dedicat al jovent. L’Ajuntament va llogar l’espai l’any passat als actuals propietaris d’aquesta antiga casa d’estiueig per ampliar els espais d’atenció, assessorament i servei als joves que ja s’ofereixen des de les instal·lacions d’El Puntal. Els treballs de reforma s’estan ultimant per adequar la casa als requeriments i normatives oficials de seguretat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments