Inici Actualitat La Festa Jove de Taradell 2023 començarà més d’hora que mai

La Festa Jove de Taradell 2023 començarà més d’hora que mai

0
COMPARTIR

La Festa Jove de Taradell, en el marc de la Festa Major d’estiu, arribarà d’hora aquest any. Les activitats se centraran des del 17 al 19 d’agost amb les nits de concerts com a activitats centrals.

El dijous 17 d’agost a 2/4 de 7 de la tarda es donarà el tret de sortida a les propostes amb el tradicional Birracrucis pel centre del poble. La iniciativa tindrà el punt i final al pavelló d’esports on a les 11 de la nit hi actuarà el grup Mitjanit. A partir de les 2 de la nit els PD Bros punxaran música.

El divendres les activitats començaran amb la segona edició del Concurs de bandes emergents. Els participants han de residir o ser d’Osona. El jurat estarà format per Laura Duran, directora artistica del Canet Rock; Jan Riera, component del grup Els Catarres; i Guillem Tió, guanyador de la primera edició del Concurs de bandes i artistes emergents. El premi és poder actuar a la Festa Major de Taradell 2024. A la nit, a partir de 2/4 de 12 hi haurà diferents concerts. Primer actuaran Km.0. Tot seguit, el grup osonenc de versions Sixtus, per acabar amb els DJ Surda i DJ Jolie. A la “carpa” exterior hi haurà sessions de DJ de diferents estils de música electrònica.

El dissabte serà la tercera i última nit de Festa Jove. El Consell de Joventut de Taradell ha programat les actuacions del guanyador de la primera edició del Concurs de Bandes i Artistes Emergents, ILLWAVS (Guillem Tió). Tot seguit, el grup Flashy Ice Cream continuarà animant la festa i, a continuació, serà el torn de PAWN Gang. Al final hi haurà el punxadiscos taradellenc DJ KZU. A la “carpa” exterior també hi haurà sessions de DJ de diferents estils de música electrònica.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments