Inici Actualitat Ja es poden comprar tiquets anticipats per la botifarrada de l’Envelat de...

Ja es poden comprar tiquets anticipats per la botifarrada de l’Envelat de la Plaça de les Eres 2023

0
COMPARTIR

Des d’avui obrim la venda de tiquets anticipats per al sopar de botifarrada de l’Envelat de la Plaça de les Eres amb motiu de la Festa Major de Taradelll 2023. Es podran adquirir fins al 24 d’agost o fins a exhaurir existències, ja que hi ha un nombre limitat de tiquets.

Com s’ha fet en els darrers anys, la mesura servirà per evitar cues i facilitar la logística i gestió dels organitzadors a l’hora de lliurar els entrepans. Aquest any, però, el tiquet anticipat no inclou el got reutilitzable. Des de l’organització animem a la gent a portar-se el got o a adquirir-ne un de l’Envelat per 1 euro extra (aquest any no es retornarà l’euro per got retornat).

Què inclou el tiquet anticipat?

El tiquet anticipat inclou l’entrepà de botifarra i una beguda (aigua, refresc o cervesa). El preu és de 6 euros. Amb la compra d’un tiquet anticipat, a banda de tenir un preu més econòmic, també es donarà una tira gratuïta per a la rifa i un petit obsequi. La rifa sortejarà diferents regals, gràcies a la col·laboració de diversos establiments i empreses taradellenques.

Els tiquets es poden adquirir a la Carnisseria can Muntal, Forn Riera, Rosa Moda, Carnisseria Codina, Carnisseria Mascarell, Carnisseria Ca l’Esther, Drogueria Vivet, Ferreteria Vivet i Ètica. També se’n vendran de forma anticipada durant la 9a Cronodipòsit el proper 22 d’agost i el mateix 24 d’agost fins a les 7 de la tarda a la Plaça de les Eres, si no s’han exhaurit abans. Els tiquets anticipats són limitats i quan s’hagin exhaurit només es podrà adquirir el tiquet d’entrepà.

Com és habitual també vetllarem per les necessitats dels celíacs. Però ens aniria bé que ens ho féssiu saber a info@taradell.com, per tenir una previsió i comprar pa per a celíacs.

Enguany, els entrepans i la botifarra seran servits per Forn Riera, Forn Sant Sebastià i Forn Mont-rodon, i la Carnisseria Can Muntal, Carnisseria Codina, Carnisseria Ca l’Esther i Embotits Cassany. La voluntat és que tot el que s’ha de comprar per l’Envelat s’adquireixi en establiments de Taradell per fer més poble i es van alternant les carnisseries cada any. També tornarem a oferir l’Enveladillo, el ‘xupito’ de l’Envelat.

El servei de bar i la venda d’entrepans serviran per costejar les despeses de tota la logística i totes les actuacions i equip tècnic que es paga tot exclusivament des de l’organització (l’Ajuntament de Taradell ajuda en algun tema molt puntual de logística). Com en les sis edicions anteriors, un cop pagades les despeses, es farà una aportació econòmica solidària si han sobrat diners. Aquest 2023 l’aportació es destinarà a la lluita i prevenció del càncer infantil. Cal recordar que en les sis edicions celebrades de l’Envelat ja s’han pogut donar 8.000 euros a diverses entitats i projectes solidaris com Osona contra el càncer, la campanya Arnau 97 (en dues ocasions), Osonament, l’Associació Sant Tomàs i l’Associació espanyola Distròfia Muscular Facioescapulohumeral (FSHD).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments