Inici Actualitat La 38a edició del Torneig F5 de Taradell ja ha conegut els...

La 38a edició del Torneig F5 de Taradell ja ha conegut els campions de cada categoria

0
COMPARTIR
Twister Team - campió Aleví Or

La 38a edició del Torneig F5 Taradell va finalitzar aquest dissabte amb la disputa de les finals i la proclamació dels campions. La competició estiuenca va tornar a ser un èxit amb partits durant cinc setmanes i la participació record de 148 equips en les categories Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet.

El camp municipal de La Roureda ha estat el centre neuràlgic de la competició, per on hi han passat uns 1.300 jugadors i jugadores. Dissabte a la tarda i nit es van disputar les finals.

Els Tribuneros – campió Prebenjamí

En la final Prebenjamí Or el títol va ser per Tribuneros, que va superar per 8 a 2 a Ataquigol. El tercer classificat ha estat TopTeam. La categoria prebenjamí ha tingut 8 equips en total.

Els Collonuts – campió Benjamí Or

En la categoria Benjamí Or la victòria i el primer lloc va ser per Els Collonuts, que van guanyar i remuntar davant de Penaligolesgol per 5 a 3. El tercer classificat va ser Bitxos Team. Mentrestant en la categoria Benjamí Plata el títol va ser per Blue Kids que van derrotar a la final per 6 a 0 a Gurb United. El tercer classificat va ser Osona Dragons. En total, 24 equips van disputar la categoria.

Blue kids – campió Benjamí Plata

Pel que fa a Aleví Or, la final va ser molt renyida i es va haver de decidir a la tanda de penals. Twister Team va proclamar-se campió, després d’un partit que va acabar amb empat a 3 contra Les Fúries Team. El tercer classificat va ser Els Gegants.

Fire’s – campió Aleví Plata

En Aleví Plata, triomf i primera posició per Fire’s que van guanyar a la final per 5 a 0 a Saiyans. La tercera posició va ser per Fanatic Team. Fins a 32 equips van participar en aquesta categoria.

FC Palancas – campió Infantil Or

La categoria Infantil Or va ser guanyada per FC Palancas, que va derrotar per 8 a 3 a Els Picats en la final. La tercera posició va ser per Rocada Extrems. La final de la categoria Infantil Plata la va guanyar Ziap, per un ajustat 2 a 1 davant de Redbullers. La tercera posició va ser per Forbert Jardiners. Aquesta categoria va ser la més participativa amb 44 equips.

Ziap – campió Infantil Plata
All Blacks – campió Cadet Or

Finalment, a la categoria Cadet Or el títol va ser per All Blacks que en l’última jugada de la final van fer el definitiu 3 a 2 davant de Dtot Team. La tercera posició va ser per Adesta. La categoria Cadet Plata va ser guanyada per Team Soccer, que va derrotar per 4 a 0 a Els Silvestres en la final. La tercera posició va ser per Gallos FC. Un total de 40 equips van participar en aquesta categoria.

Team Soccer – campió Cadet Plata
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments