Inici Actualitat A la piscina municipal d’estiu de Taradell hi entren unes 260 persones...

A la piscina municipal d’estiu de Taradell hi entren unes 260 persones al dia

0
COMPARTIR

La piscina municipal de Taradell d’estiu de Taradell té una mitjana de 260 usuaris al dia. Aquesta és la principal conclusió que s’extreu de les dades obtingudes en el primer mes de funcionament des de la seva obertura el 23 de juny. Recordem que les instal·lacions són gestionades per l’empresa Llinarsport SA, des que l’Ajuntament assumís tot l’equipament arran de la renúncia del Club Parc d’Esports.

Els 260 usuaris al dia de mitjana, inclouen els casals d’estiu de Taradell que n’han fet ús durant aquest final de juny i tot el mes de juliol. De totes maneres, l’obertura pública de la piscina d’estiu i els diferents tipus d’entrades i abonaments de temporada han fet augmentar el nombre d’usuaris. Des de l’Ajuntament de Taradell, el regidor d’Esports i Sostenibilitat, Joan Canó, en fa una lectura “molt positiva”. Tot i això, reconeix que la gran afluència de persones també fa que “la gestió de les piscines sigui més complexa” i apunta que “cal seguir invertint recursos econòmics per renovar i modernitzar unes instal.lacions molt velles i en certs punts obsoletes”.

Des de l’Ajuntament, però, tenen clar que les piscines d’estiu calia obrir-les “perquè tenen una funció de refugi climàtic i social imprescindibles per a la ciutadania, i no les podíem deixar tancades tot i les dificultats”.

Entrades d’un dia, paquets d’entrades i abonaments de temporada

Recordem que per primera vegada hi ha abonaments de temporada i paquets d’entrades, a banda de les entrades individuals d’un dia. Així, s’han venut en poc mes d’un mes un total de 657 entrades puntuals d’un dia (100 infantils i 557 adults). Pel que fa als paquets d’entrades T-10, se n’han ventut 77 d’infantils i 118 d’adults. I d’abonaments de temporada, en total, se n’han venut mig miler (504). D’aquests, 12 són d’infantils, 76 d’adults i 205 de familiars.

Cal destacar que els majors de 65 anys, les persones en situació d’atur i les persones amb discapacitats tenen l’accés gratuït. En total 211 persones han fet ús d’aquesta entrada lliure (29 per temes de discapacitat, 35 per estar a l’atur i 147 per ser majors de 65 anys).

Per poder obrir la piscina d’estiu, l’Ajuntament de Taradell va haver d’invertir 60.000 euros inicials en diverses reformes i que el cost de gestió és de 37.000 euros. Els ingressos percebuts en els abonaments i venda de productes serviran a l’Ajuntament per compensar una mica aquesta inversió. Durant aquests primers dies també s’han detectat algunes anomalies producte del funcionament, que han hagut de solucionar-se i que implicaran més millores a realitzar a curt termini. L’entrada a la piscina es fa pel final del carrer Sant Jordi.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments