Inici Actualitat La UD Taradell començarà la lliga 2023-2024 a Tercera Catalana el 16...

La UD Taradell començarà la lliga 2023-2024 a Tercera Catalana el 16 de setembre rebent el Sant Hilari

0
COMPARTIR

Ja hi ha calendari de lliga a la Tercera Catalana, categoria on militarà el primer equip de la UD Taradell la temporada 2023-2024. L’equip taradellenc estarà integrat en el grup 4 i començarà la lliga com a local rebent la visita d’un recent ascendit, el Sant Hilari, el 16 de setembre.

La competició es tancarà el 18 de maig i la UD Taradell tancarà la lliga a la Roureda contra el Roda de Ter. El grup quart de Tercera Catalana estarà integrat per l’Aiguafreda, el Centelles, el Folgueroles, el Gurb, la Gleva, el Moià, l’OAR Vic, el Roda, el Pradenc, el Sant Hilari, el Sant Julià, el Sant Quirze de Besora, el Santa Eugènia, l’Olímpic la Garriga i el Tona B. Hi haurà 16 equips, dos menys de l’habitual, i un total de 30 jornades.

L’equip taradellenc estarà entrenat per Jordi Pladevall i Gerard Bobé, assistits per Pere Rifà, Jordi Peipoch i el fisioterapeuta Mark Vives. L’equip també presenta novetats. Les baixes de Marc Font, Jordi Pladevall, Pau Sanmartin, Àngel Tisora, Marc Bassas, Eric Mateu, Arnau Bayés, Marc Collell, Amine i Marc Gorgals han estat suplides per potenciar gent de la casa i nous fitxatges. Així seran novetat els fitxatges de Jordi Pla i Soufiane Mimouni. També pugen al primer equip els juvenils Jordi Sayós i Pau de la Torre, i jugadors del filial com Jordi Ferrer, Abel Mas, Oriol Freixas i Xevi Caro, entre d’altres.

Seguiran un any més jugadors com Oriol Vila, Joan Sala, Marc Orriols, Genís Donadeu, Erik González, Oriol Tusell, Guillem Ventura, Raul Garcia i Jonathan Garcia.

La confecció de la plantilla encara està oberta i en els propers s’anunciaran novetats, juntament amb jugadors del filial que faran la pretemporad amb el primer equip. L’equip comença la pretemporada el 8 d’agost.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments