Inici Actualitat Jòdul compleix 30 anys estrenant un espai expositiu de 1.500 metres quadrats...

Jòdul compleix 30 anys estrenant un espai expositiu de 1.500 metres quadrats a Taradell

0
COMPARTIR
Foto: Judith Casas

Unes 400 persones van assistir aquest dijous a la tarda a la celebració dels 30 anys de l’empresa taradellenca Jòdul i a la inauguració de la reforma del nou espai expositiu de Taradell.

L’acte va comptar amb la presència de la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, i el director general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Oriol Alcoba. En els parlaments, Josep Cabanas, cofundador de Jòdul amb la seva esposa Dolors, va agrair el suport de tots els clients, equip i proveïdors i va destacar que l’empresa “és sinònim de futur”.

Jòdul és una empresa familiar nascuda el 1992 referent en la distribució de materials per a la construcció, l’arquitectura i l’interiorisme, que va iniciar el seu camí fa seixanta anys com a un negoci familiar dedicat al transport. Amb motiu del 30è aniversari ha renovat el seu espai expositiu de 1.500 metres quadrats a Taradell. El noushowroom, reformat per l’estudi Nualart i l’equip de Jòdul, compta amb onze ambients ideats per interioristes osonencs.

Aman Cabanas, tercera generació de l’empresa i portaveu de Jòdul, va destacar l’experiència i bagatge de la família Jòdul “treballant des dels inicis a l’empresa i aquesta basta experiència és inigualable” i va afegir que l’equip jove “aporta innovació i frescor mantenint-nos sempre en constant aprenentatge i creixent junts”.

El nou espai expositor mostra les últimes tendències del sector amb una àmplia varietat de firmes en paviments, revestiments, parquets i fustes, cuines, banys i materials de construcció. El nou centre combina els colors neutres i les línies netes per aconseguir un ambient visualment més harmoniós amb els materials com a protagonistes, i amb un marcat protagonisme de la llum natural.

L’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, va destacar valors com “l’esforç, la imaginació i la constància” de l’empresa. La presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, va dir que “heu demostrat una manera de ser molt d’aquí, i una capacitat d’adaptar-vos, de fer front als canvis i anar innovant”.

Després de tancar l’exercici de l’any passat amb una facturació de 17 milions d’euros, la previsió de Jòdul pel 2023 és assolir la xifra dels 18 milions. L’empresa, en constant creixement i actualització, ha presentat una nova web corporativa que permet personalitzar llistes de materials per projectes i cercar inspiració a través d’ambients conceptuals. Aquesta web té com a objectiu convertir-se en una extensió dels seus dos espais físics, el central de Taradell i Jòdul Lab, que inaugurat en 2017 i ubicatal carrer Numancia 205 de Barcelona, compta amb 400 metres quadrats. L’equip de Jòdul està format per 35 professionals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments