Inici Actualitat El CP Taradell fa oficial els dos primers fitxatges per a la...

El CP Taradell fa oficial els dos primers fitxatges per a la temporada 2023-2024

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell ha anunciat els dos primers fitxatges per afrontar la temporada 2023-2024. L’equip seguirà dirigit per Jefa Rovira amb la intenció de superar la tercera posició a l’Ok Lliga Plata.

Les noves incorporacions són Arnau Font, que arriba procedent del CE Arenys de Munt, que aquesta passada temporada militava a l’Ok Lliga, però va perdre la categoria en el playoff de descens. L’altra incorporació és Nil Generó, que arriba del Compañia di Maria, de La Corunya, equip que disputava l’Ok Lliga Plata.

Fins ara, el club havia anunciat les baixes dels jugadors Xavier Crespo (ha fitxat pel HC Sant Just) i els germans Marc i Àlez Palazón, sumades a la retirada del porter Albert Dalmau, que ha defensat els colors taradellencs durant onze temporades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments