Inici Actualitat L’Envelat de Taradell 2023 farà la donació solidària per combatre el càncer...

L’Envelat de Taradell 2023 farà la donació solidària per combatre el càncer infantil

0
COMPARTIR

L’Envelat de la Plaça de les Eres de Taradell 2023 destinarà l’habitual dotació econòmica solidària a la investigació i el tractament contra el càncer infantil. Com és habitual, la donació solidària es realitzarà si es generen beneficis, un cop costejades totes les despeses de logística i actuacions.

Els organitzadors de l’Envelat s’han decidit aquest any per destinar-ho a la lluita contra el càncer infantil, després de valorar diversos opcions que alguns taradellencs havien proposat. L’Envelat tornarà el 24 d’agost amb botifarrada i diverses actuacions a la Plaça de les Eres. La donació solidària es valora un cop s’han pagat totes les despeses tècniques, els grups musicals, la compra de begudes, entrepans i botifarres, i la logística necessària. Les múltiples despeses es sufraguen únicament a través de la venda d’entrepans de botifarra i begudes. Un cop fets tots aquests pagaments, si sobren diners es fa la donació solidària. També es compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell en algun tema molt puntual de logística.

Des del 2015 (amb l’excepció del 2020 i 2021 que no es va organitzar per la pandèmia), l‘Envelat de Taradell ha aportat 8.000 euros a diverses causes solidàries i investigacions de malalties com Osona contra el càncer, la campanya Arnau 97 (en dues ocasions), Osonament, l’Associació Sant Tomàs o l’Associació espanyola Distròfia Muscular Facioescapulohumeral (FSHD).

Properament, anirem anunciant noves iniciatives o novetats entorn l’Envelat de la Plaça de les Eres 2023, que tindrà lloc el dijous 24 d’agost.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments