Inici Actualitat David López comença el Campionat de Catalunya i el d’Espanya de bicitrial...

David López comença el Campionat de Catalunya i el d’Espanya de bicitrial amb un segon lloc

0
COMPARTIR

El taradellenc David López Sala va pujar al podi aquest diumenge en la primera prova puntuable tant per al Campionat de Catalunya com per al Campionat d’Espanya de bicitrial. Ho va fer amb una segona posició en la categoria under 12.

La prova es disputava a Sant Joan de les Abadesses en unes zones naturals complexes i molt exigents. David López només es va veure superat pel valencià Nicolas Atienza. El Campionat de Catalunya té tres proves i la següent es disputarà l’1 d’octubre a Vallgorguina. Mentre que el Campionat d’Espanya consta de dues proves i la darrera serà el 8 d’octubre a Picassent (València).

Paral·lelament, aquest proper cap de setmana en David López disputarà, com a integrant de la selecció espanyola, el Mundial de bicitrial 2023 sub16. Es disputen a Durana (Álava) i hi competirà en la categoria poussins.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments