Inici Actualitat Pau Montaña aconsegueix un bronze al Campionat de Catalunya infantil de natació...

Pau Montaña aconsegueix un bronze al Campionat de Catalunya infantil de natació 2023

0

El taradellenc Pau Montaña (CNVic-ETB) va aconseguir un podi al Campionat de Catalunya de natació en categoria infantil, que es va disputar del 29 de juny al 2 de juliol a la piscina olímpica Sylvia Fontana de Tarragona.

En concret, va ser tercer a la prova de 200 metres esquena. També cal destacar un quart lloc en els 200 metres papallona. Tot i arrossegar unes angines en les darreres setmanes que li van alterar la preparació i les forces, va fer una bona competició.

Aquests resultats l’han permès aconseguir les marques necessàries per participar en el Campionat d’Espanya de natació, que es disputarà del 20 al 23 de juliol a la piscina del CN Sabadell.