Inici Actualitat El taradellenc David Mercader repetirà com a delegat del Col·legi d’Arquitectura Tècnica...

El taradellenc David Mercader repetirà com a delegat del Col·legi d’Arquitectura Tècnica de Barcelona a Osona

0
COMPARTIR

Després d’accedir al càrrec el 2019, el taradellenc David Mercader seguirà quatre anys més com a delegat del Col·legi d’Arquitectura Tècnica de Barcelona (CATEB) a Osona. Formava part de la candidatura liderada per Celestí Ventura, que es va imposar en les eleccions celebrades el passat 13 de juny.

Mercader és arquitecte tècnic lliberal i exerceix com director d’execució d’obres i coordinador de seguretat i salut.

La nova junta inclou Cristian Marc Huerta (vicepresident), Bernat Navarro (secretari), Susana Pavón (tresorera) i Alejandro Soldevila (comptador). Completen la nova junta els següents vocals: Bega Clavero, Conxi Pladellorens (delegada del Bages-Berguedà-Anoia), Núria Sauleda (delegada al Maresme), Meritxell Bosch (delegada a l’Alt Penedès Garraf), Vanessa Ballester (delegada del Vallès Occidental) i Josep Lluís Sala (repeteix com a delegat del Vallès Oriental) Com a suplents els acompanyen Rafael Capdevila, JoanCarles Batanés i Pere Mora Juvinyà.

El CATEB es va constituir el 1940 i actualment està format per 7.000 professionals col·legiats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments