Inici Actualitat La Mancomunitat La Plana busca joves per generar continguts per prevenir conductes...

La Mancomunitat La Plana busca joves per generar continguts per prevenir conductes de risc

0
COMPARTIR

Sota el nom ‘Poca vergonya’, la Mancomunitat La Plana va presentar aquest dilluns a Taradell la campanya que pretén prevenir les conductes de risc. Aquest nou projecte busca tres joves que ajudin a divulgar i difondre contingut preventiu davant les situacions de risc entre joves i adolescents pel que fa a qüestions sexuals i afectives, consum de drogues o ús de les pantalles.

La presentació va tenir lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Taradell amb la presència de l’alcaldessa, Mercè Cabanas, i el president de la Mancomunitat La Plana, Pere Medina. L’alcaldessa va destacar l’aposta perquè joves i adolescents  ajudin a divulgar contingut preventiu i a sensibilitzar entre iguals mitjançant les  xarxes socials i les emissores de ràdio locals. El president de la Mancomunitat va donar valor a les sinergies treballades amb agents importants del territori com só  les dues ràdios municipals –Ràdio Taradell i Ràdio Pista- que ajudaran a fer d’altaveu  i, al mateix temps, formaran adolescents i joves que representaran la comunitat Poca Vergonya, fent de prescriptors per sensibilitzar i prevenir conductes de risc mitjançant la creació de continguts dinàmics i atractius

El director de Ràdio Taradell, Marc Güell, i el de Ràdio Pista, Joan Iglesias, van detallar que a partir del càsting –que es farà entre  els mesos de juliol i setembre- s’incoporaran tres persones d’entre 16 i 20 anys per  formar part de la comunitat Poca Vergonya per ajudar a evitar conductes de risc a través de les xarxes socials @poca.vergonya i el nou programa de ràdio, Poca  Vergonya, que s’emetrà per les dues emissores municipals a partir del mes  d’octubre, i es convertirà en podcast.

Les persones seleccionades del càsting podran obtenir fins a 600 euros anuals per a  la seva col·laboració.  

Les tècniques del Rusc Ester Puig i Anna Vizcaino van detallar que el naixement de la comunitat Poca Vergonya suposa un salt qualitatiu després d’una auditoria de comunicació que ha treballat per millorar l’accessiblitat i la interacció amb el públic jove i adolescent. 

Poca Vergonya vol ajudar a preguntar sense vergonya tot allò que preocupa a  joves i adolescents i posa en marxa un nou consultori, accessible a través del  compte d’intagram @poca.vergonya que és totalment confidencial mitjançant un formulari. Així, tal com asseguren les tècniques responsables, es podrà assessorar de manera totalment anònima i acompanyant en les diverses inquietuds.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments