Inici Actualitat Taradell organitza la prerevetlla de Sant Joan aquest dijous i divendres La...

Taradell organitza la prerevetlla de Sant Joan aquest dijous i divendres La Roca fa revetlla i festa major amb l’arribada de la Flama del Canigó

0
COMPARTIR

Taradell organitzarà diversos actes al voltant de la revetlla de Sant Joan. Destaca la prerevetlla aquest dijous, la rebuda de la Flama del Canigó divendres i una revetlla i festa major a la urbanització La Roca.

El primer acte serà dijous a partir de les 9 de la nit als jardins de can Costa, on l’Ajuntament de Taradell, com va fer l’any passat, organitza una prerevetlla. Servirà per encedre els llums de les galandes que estaran obertes tot l’estiu. Es donarà a conèixer el guanyador del Concurs d’Art Mural de les Jornades de Patrimoni 2023 i es farà un brindis amb coca i cava. També hi haurà música amb el grup Plan C.

El divendres 23 de j uny a les 7 de la tarda es farà la rebuda dels portadors de la Flama del Canigó i s’encendrà la tradicional foguera de Sant Joan. Hi haurà coca i llonganissa i cava per als assistents.

Precisament, l’Associació de veïns de la urbanització La Roca, aprofitant la revetlla de Sant Joan, organitza diversos actes de la seva festa major. Les activitats començaran el divendres a 2/4 de 5 de la tarda amb activitats infantils, màgia i globusflèxia a l’Alzinar de la Roca. A 2/4 de 7 començarà una caminada per anar fins al centre cultural a rebre la Flama del Canigó. Precisament, per rebre el foc que després servirà per encendre una foguera de Sant Joan a l’Alzinar de la Roca.

A les 9 de la nit començarà una botifarrada popular (es poden comprar tiquets al Forn Riera, Forn Sant Sebastià, Can Vilaró, gasolinera i bar de can Costa). La festa comptarà amb l’actuació musical de Due Music a partir de 2/4 d’11 de la nit i després amb dj fins a les 2 de la matinada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments