Inici Actualitat La piscina d’estiu obre el 23 de juny amb noves tarifes i...

La piscina d’estiu obre el 23 de juny amb noves tarifes i abonaments i amb nova gestió de l’Ajuntament de Taradell

0
COMPARTIR

La piscina del Parc d’Esports, l’única que hi ha a Taradell com a piscina d’estiu, obrirà les portes aquest divendres 23 de juny. Ho farà com a piscina pública, després que el Club Parc d’Esports renunciés a la concessió de les instal·lacions que tenia des del 1979. L’Ajuntament de Taradell en va assumir formalment la gestió des de l’1 de maig de 2023 i es farà càrrec de la piscina d’estiu.

Per tant, per primera vegada hi haurà una piscina d’estiu municipal. Per poder-la obrir l’Ajuntament de Taradell ha invertit 60.000 euros en diverses reformes per assegurar l’obertura i la seguretat. Aquestes han consistit en renovar el coronament i les escales de la piscina gran, així com la maquinària i el terra de l’entorn de les piscines.

La nova gestió de la piscina d’estiu també comportarà novetats, tant en l’equipament com en els preus i tarifes. Pel que fa a les instal·lacions, hi haurà un nou accés que es farà pel final del carrer Sant Jordi (per la baixada de la Riereta), evitant fer el recorregut per les antigues instal·lacions i facilitant l’accés de persones amb mobilitat reduïda.

La gestió de la piscina anirà a càrrec de la mateixa empresa que gesiona l’EAS Taradell. Es tracta de Llinarsport SA. El cost de la gestió s’ha valorat en uns 37.000 euros.

Tarifes i abonaments

La nova gestió també comporta canviar els preus i tarifes, ja que ara no hi ha socis que paguin quota. Aquests preus públics s’han aprovat a través d’un plenari a l’Ajuntament de Taradell. Destaca que els majors de 65 anys, les persones en situació d’atur i les persones amb discapacitats tindran l’accés gratuït.

També destaca el fet que hi haurà diversos abonaments de temporada o paquets d’entrades, que ja es poden adquirir des d’aquest dimarts 20 de juny. Els preus són els següents:

Entrada puntual (un dia)

Fins a tres anys 0 euros
Infants i joves (3 anys fets fins a 17 anys) 4 euros
Adults (18 anys fets fins a 65 anys) 6 euros

Abonaments de temporada

Individuals infants i joves 50 euros
Individuals adults 70 euros
Familiars (pares, mares i fills/es menors de 18 anys) 100 euros

Paquets d’entrades

T10 infants i joves 30 euros
T10 adults 45 euros

 

Els horaris de la piscina també s’amplien i la piscina ja estarà oberta a les 10 del matí. De dilluns a divendres de 10 del matí a 8 del vespre i els dissabtes i diumenges de 10 del matí a 7 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments