Inici Actualitat Blai Trias assoleix un tercer lloc al circuit d’Estoril en la quarta...

Blai Trias assoleix un tercer lloc al circuit d’Estoril en la quarta prova del Campionat d’Espanya de superbike

0
COMPARTIR

El taradellenc Blai Trias va aconseguir aquest cap de setmana tornar a pujar al podi en el campionat d’Espanya de superbike. Ho va fer en la quarta prova que es disputava al circuit d’Estoril (Portugal) i en la categoria Supersport 300.

El podi va arribar el dissabte en la primera cursa puntuable. El divendres en els entrenaments ja les sensacions van ser bones amb un tercer i un sisè lloc. Ja dissabte en els entrenaments cronometrats va assolir la vuitena posició per encarar la sortida de la primera cursa. En aquesta primera cursa va anar remuntant posicions i, fins i tot, va liderar la cursa durant unes voltes. Al final en Blai va aconseguir una molt bona tercera posició.

Ja diumenge, en la segona cursa, va sortir en tercera posició i a la primera volta es va posar líder. Però de mica en mica va veure com el superaven fins a la setena posició. La cursa, a causa d’una bandera vermella, va acabar cinc voltes abans.

La propera cursa puntuable serà del 14 al 17 de setembre al circuit de Navarra.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments