Inici Actualitat Sandra López del Xocolater de Taradell pujarà diumenge al cim de Matagalls...

Sandra López del Xocolater de Taradell pujarà diumenge al cim de Matagalls amb una cadira Joëlette

0
COMPARTIR

Una cinquantena de voluntaris són necessaris per ajudar a la taradellenca Sandra López a arribar al cim de Matagalls amb una cadira Joëlette. La Sandra del Xocolater va patir un ictus el 2019 mentre estava fent una travessa a l’estany de Banyoles, que li va afectar la mobilitat.

Ara es marca el repte de poder arribar fins al cim de Matagalls i, per això, necessita l’ajuda de voluntaris i una cadira especial anomenada Joëlette, que facilita poder superar el desnivell i fer el cim.

La iniciativa començarà a 2/4 de 8 del matí a l’Espai 1 d’Octubre com a punt de trobada per fer cotxes per arribar fins a Collformic. A les 8 està previst que comenci la pujada, coordinada pel Centre Excursionista de Taradell. Els voluntaris ajudaran a l’ascensió amb la cadira. Per participar-hi només cal apuntar-se al local del Centre Excursionista de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments