Inici Actualitat Una baralla entre dues persones acaba amb un ferit per arma blanca...

Una baralla entre dues persones acaba amb un ferit per arma blanca en un bar de Taradell

0
COMPARTIR

L’ambulància s’ha hagut d’endur una persona aquest dimecres al migdia a Taradell per les ferides provocades per arma blanca després d’una baralla. Els fets han passat a 2/4 de 3 de la tarda quan dues persones, segons els Mossos d’Esquadra serien veïns de Taradell, han iniciat una baralla que ha acabat amb lesions d’arma blanca a un dels participants en la batussa.

Segons han confirmat els Mossos d’Esquadra a Taradell.com, els fets s’han produit a l’interior del Bar Taradell, situat al Passeig Sant Genís de Taradell. Presumptament les dues persones es coneixien i han iniciat una baralla que ha acabat amb l’atac amb un ganivet per part d’una d’elles. Una persona ha resultat ferida i ha estat trasllada en ambulància a l’Hospital General de Vic després de patir lesions per arma blanca a l’esquena i al coll. Segons han confirmat els Mossos, la seva vida no perilla.

Diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra i la unitat d’investigació judicial, juntament amb agents de la Guàrdia Municipal de Taradell, han intervingut al lloc dels fets. Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta la investigació. L’autor de les lesions serà detingut i passarà a disposició judicial.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments