Inici Actualitat Jordi Pladevall i Gerard Bobé seran els entrenadors del primer equip de...

Jordi Pladevall i Gerard Bobé seran els entrenadors del primer equip de la UD Taradell

0
COMPARTIR

La UD Taradell ja ha confirmat equip tècnic de cara a la temporada 2023-2024. Jordi Pladevall i Gerard Bobé, dos exjugadors del club i persones que ja han entrenat diferents equips del club, encapçalaran l’equip tècnic que dirigirà el primer equip taradellenc.

Juntament amb Pere Rifà, Jordi Peipoch i el fisioterapeuta Mark Vives, seran els encarregats de dirigir l’equip després del descens de categoria. Ho faran a Tercera Catalana amb un projecte renovat que pretén posar les bases de futur d’un equip amb molt protagonisme de la gent de casa.

Després de dos anys a Segona Catalana, el primer equip taradellenc afrontarà la nova temporada sense revolucions i tenint molt clar la filosofia del club: comptar amb la gent de casa i complementar-ho amb noves incorporacions. De moment, ja fa dies que han començat les reunions amb els actuals jugadors per dissenyar la plantilla.

També s’està treballant amb els filials per veure si es mantenen dos equips filials o es fusionen en un de sol, en funció de si hi ha moltes retirades i de quants jugadors es disposa. El club, però, té clar que vol seguir potenciar els equips base i filial per formar futurs jugadors pel primer equip.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments