Inici Actualitat El Torneig d’estiu F5 de Taradell tindrà record d’inscripcions en la 38a...

El Torneig d’estiu F5 de Taradell tindrà record d’inscripcions en la 38a edició

1
COMPARTIR

El proper 26 de juny començarà l’edició 38 del Torneig F5 Taradell. La competició estiuenca ho farà amb record d’equips participants. Un total de 148 equips disputaran el torneig al camp municipal de la Roureda, després de l’èxit d’inscripcions registrat aquest dilluns al matí.

Les inscripcions es van esgotar amb un temps record i alguns equips van quedar fora, ja que les places són limitades. Els 148 equips inscrits es distribuiran en aquestes cinc categories:

  • Prebenjamí: 8 equips.
  • Benjamí: 24 equips
  • Aleví: 32 equips
  • Infantil: 44 equips
  • Cadet: 40 equips

L’anterior record de participació va ser al 2022 amb 134 equips. Aquest any la xifra de jugador/es inscrits serà de més de 1.300 participants. Les inscripcions es van fer per primera vegada en format online a través de la nova plataforma que fa servir l’organització per gestionar el Torneig.

El Torneig es jugarà entre el 26 de juny i el 29 de juliol a les instal·lacions del Camp Municipal de Futbol la Roureda de Taradell que es dividirà amb quatre camps de futbol sala per acollir més de 600 partits durant les cinc setmanes que dura el torneig.

A partir d’ara, l’organització treballarà per confeccionar els grups i calendaris de l’esdeveniment. En categoria prebenjamí es jugarà una lligueta entre els 8 equips participants i una fase final i en categories benjamí, aleví, infantil i cadet es farà una fase de classificació i després la fase or i la fase plata amb les seves respectives lliguetes i fase final.

Un any més, els equips s’asseguren tenir, com a mínim, entre 7 i 8 partits durant tot el mes, depenent de la forma dels grups que puguin sorgir.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Joan
Joan
31 maig 2023 17:26

Quina barbaritat! Felicitats a l’organització per superar-se any darrera any! Els nostres fills ja en tenen ganes! Es l’esdeveniment de l’estiu!