Inici Actualitat Dades participació a Taradell a la una del migdia amb motiu de...

Dades participació a Taradell a la una del migdia amb motiu de les eleccions municipals 2023

0
COMPARTIR

Aquesta és la xifra de participació just abans de l’hora de dinar a Taradell amb motiu de les eleccions municipals 2023. A la una del migdia havien votat 1.315 taradellencs i taradellenques. En percentatge suposa un 25,81% del cens de 5.094 taradellencs que poden votar aquest diumenge.

Fa quatre anys a la una del migdia havia votat el 31,93% del cens electoral, és a dir, 1.574 persones a Taradell. Per tant, la participació és 6 punts més baixa que fa quatre anys. Mentre que al 2015, la participació al migdia era més semblant i se situava en el 25,02% (1.189 votants).

La participació s’ha animat a mig matí i, sobretot, al voltant de les 12 del migdia, quan en algunes meses hi havia una petita cua per poder votar. Però en general es pot votar de forma molt àgil i ràpida.

A 2/4 de 12 en la primera dada de participació agafada, havia votat un 3% menys que en les eleccions municipals del 2019.

Cal destacar que el candidat del Partit Popular a Taradell, Abraham Chirveches, ha votat a les 11:57h.

Les properes dades de participació les donarem a les 5 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments