Inici Actualitat El Torneig F5 de Taradell obre les inscripcions el proper 29 de...

El Torneig F5 de Taradell obre les inscripcions el proper 29 de maig per a la 38a edició

0
COMPARTIR

Tot a punt per al Torneig F5 Taradell 2023 que arriba a la seva 38a edició. La competició estiuenca es jugarà entre el 26 de juny i el 29 de juliol a les instal·lacions del camp municipal de futbol La Roureda de Taradell que habilita quatre terrenys de joc de futbol sala per acollir més de 600 partits durant les cinc setmanes del torneig.

El dilluns 29 de maig s’obriran les inscripcions que aquest any es faran online. Les inscripcions estaran obertes fins el 2 de juny, i tenen limitació d’equips per categoria. La informació essencial del torneig ja es pot descarregar a la web www.udtaradell.cat o a través de les xarxes socials del Torneig. Un any més, els equips participants s’asseguren tenir, com a mínim, entre 7 i 8 partits durant tot el mes de competició. A part d’aquests, hi haurà els partits de la fase final.

Després de quatre edicions i de la bona rebuda que va tenir la modificació del sistema de competició, l’organització continuarà apostant per un sistema de competició que ha servit per igualar nivells i perquè els participants puguin gaudir dels partits, evitant golejades escandaloses.

En aquest sistema de competició, en una primera fase de classificació els equips quedaran agrupats en grups de quatre equips i es disputaran els partits en forma de lligueta per generar una classificació. D’aquí es passarà a una fase 2, on els dos primers classificats de cada grup competiran en la categoria Or, mentre que els dos últims ho faran en la categoria Plata. En aquesta segona fase cada categoria tindrà diversos grups (o els que cregui l’organització en funció de les inscripcions) i es competirà amb el sistema habitual de lligueta. D’aquí sorgiran els equips que disputaran la fase final de la categoria Or, així com la fase final de la categoria Plata. S’aplicarà aquest sistema de competició a les categories benjamí, aleví, infantil i cadet. Si hi ha prou equips també s’aplicarà en categoria Prebenjamí.

Les inscripcions només online

Les inscripcions es faran online a través de la nova plataforma que l’organització estrenarà per gestionar el Torneig. Es tracta del sistema Competize. Les inscripcions es podran tramitar entre el 29 de maig i al 2 de juny. Així doncs, a través de l’apartat de F5 Taradell de la pàgina web udtaradell.cat i també als perfils de les xarxes socials del torneig, es podrà aconseguir l’enllaç per fer la inscripció i tots els requisits s’hauran d’entregar online. En els dies previs, es penjarà un manual d’instruccions sobre com realitzar la inscripció i també l’organització donarà suport en cas de no saber-ho fer. 

D’aquesta manera, s’acaben les cues i els desplaçaments a un lloc físic determinat per fer les inscripcions i també s’acabarà amb el paper, ja que els participants no hauran de portar la documentació que se’ls demana, sinó que la podran tramitar online.

El dia 2 de maig es va obrir fins a exhaurir existències la promoció que el Torneig F5 Taradell i Esports Estel ja van fer durant la passada edició. L’organització del Torneig va posar una cinquantena de places disponibles pels equips que comprin equipatge previ al patner del Torneig. La promoció es va esgotar amb hores. Això sí, un cop comprat, aquests equips s’hauran d’inscriure abans del 28 de maig segons els indiqui l’organització.

Resultats i classificacions a través de la nova app

L’organització ha fet una aposta clara per oferir informació actualitzada el més ràpid possible. Per això, enguany, tots els participants podran informar-se i conèixer els resultats, classificacions i, fins i tot, seguir els partits minut a minut a través de la nova APP i la pàgina web.

En aquest sentit, s’ha decidit canviar la figura de taula de control per una nova figura denominada ‘àrbitres assistents’. Cada àrbitre assistent tindrà un ordinador on farà l’acta del partit a mesura que es desenvolupi el joc i, en el mateix moment, el públic podrà consultar-la. En cada partit es podran consultar les alineacions dels dos i altres dades interessants. Un cop finalitzi el partit, tota la informació continuarà penjada per poder-la consultar quan es cregui convenient.

El torneig compta amb un equip humà de mes de 100 persones i voluntaris dividides en tres àmbits, coordinades per la Junta Directiva de la UD Taradell. Per una banda, hi ha tot el personal de coordinació del torneig que compta amb un director, un ajudant de direcció i una coordinació d’àrbitres, coordinadors de camps, la persona que porta les xarxes socials, els àrbitres de taula i els àrbitres de camp. 

Per altra banda, hi ha l’àrea dels treballadors del club: dues persones de manteniment del camp, dues persones d’administració i el personal de bar que fan una feina impensable. I finalment, els més 100 voluntaris que participen en tasques de servei de bar i de muntatge i desmuntatge dels camps i molta altra logística necessària perquè durant cinc setmanes multitud de jugadors i jugadores puguin gaudir d’una competició única a la comarca d’Osona i probablement la més multitudinària de Catalunya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments