Inici Actualitat Junts per Taradell tanca els actes electorals avui dilluns amb una xerrada...

Junts per Taradell tanca els actes electorals avui dilluns amb una xerrada del diputat Joan Canadell

0
COMPARTIR

Aquest dilluns 22 de maig Junts per Taradell realitza l’últim acte públic de campanya electral amb una xerrada amb el diputat de Junts per Catalunya, Joan Canadell. La xerrada començarà a 2/4 de 9 del vespre i servirà per parlar ‘d’eines de país, negocis, autònoms i comerç’.

Després de presentar la llista de la candidatura, el programa electoral i fer actes sectorials, Santi Estragués i l’equip de Junts per Taradell aprofitaran aquesta setmana final de campanya per també exposar les eines que necessita Taradell.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments