Inici Actualitat Blai Trias assoleix un tercer lloc en categoria Supersport 300 a la...

Blai Trias assoleix un tercer lloc en categoria Supersport 300 a la tercera prova del Campionat d’Espanya de superbike

0
COMPARTIR

El taradellenc Blai Trias va aconseguir aquest diumenge pujar al podi al circuit Ricardo Tormo de Xest en la tercera prova puntuable del Campionat d’Espanya de superbike. Ho va fer en la categoria Supersport 300 i, fins i tot, va estar a punt de guanyar.

El taradellenc, amb el dorsal 62 i amb l’equip Ilusión Racing, va fer una gran competició. A la cursa de dissabte va sortir en la vuitena posició a la graella després dels entrenaments cronometrats i va poder remuntar per acabar en tercera posició. Mentre que a la cursa de diumenge, on sortia tercer, va estar lluitant per les primeres posicions i en l’última volta es va posar primer. Però en una curva el pilot que anava quart, va tocar-lo i va tirar a terra en Blai, que es va quedar amb la mel als llavis.

La propera cursa puntuable serà el 10 i 11 de juny al Estoril (Portugal).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments