Inici Actualitat Obertes les inscripcions per al Casal municipal d’estiu que tornarà a oferir...

Obertes les inscripcions per al Casal municipal d’estiu que tornarà a oferir l’Ajuntament de Taradell

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell, per quart any, tornarà a oferir el servei de casal d’estiu municipal. El casal funcionarà durant cinc setmanes, del 26 de juny al 28 de juliol, de dilluns a divendres. Les inscripcions estaran obertes des del 16 de maig fins al 12 de juny.

L’horari ordinari del casal serà de 9 a 1 del matí. Tornarà a haver-hi la possibilitat de contractar servei d’acollida matinal (de les 7:45h a les 9:00 h) i també de carmanyola (de les 13:00h a les 14:30h). Només s’oferiran els dos serveis si hi ha un mínim d’usuaris.

El Casal està adreçat a infants de P3 fins a 6è de Primària i tindrà una ocupació màxima de 60 inscrits/setmana. Està previst que es faci a les instal·lacions de Les Pinediques (edifici d’Educació Primària) i el gestionarà l’empresa Àrtic Formació i Lleure, SL. Els preus són els següents:

  • Casal d’estiu: 40€/setmana
  • Servei d’acollida matinal fix (5 dies/setmana): 10€/setmana
  • Servei d’acollida matinal puntual: 2,50€/dia
  • Servei de carmanyola fix (5 dies/setmana): 15€/setmana
  • Servei de carmanyola puntual: 3,50€/dia

Les inscripcions es poden fer presencialment a les oficines de l’Ajuntament (1r pis), on s’acceptarà només el pagament amb targeta. Per a poder tramitar la inscripció caldrà presentar emplenat el full d’inscripció.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments