Inici Actualitat Dimecres es fa el debat electoral amb motiu de les eleccions municipals...

Dimecres es fa el debat electoral amb motiu de les eleccions municipals 2023

0
COMPARTIR

Aquest dimecres 17 de maig a les 8 del vespre es farà el debat electoral a Taradell amb motiu de les eleccions municipals 2023. Serà un debat moderat per Ràdio Taradell, que comptarà amb els tres candidats a l’alcaldia.

Mercè Cabanas (Fem Taradell-ERC), Santi Estragués (Junts per Taradell) i Abraham Chirveches (PP) podran contraposar propostes i idees a la sala gran del Centre cultural Costa i Font. El debat estarà obert al públic i també es podrà seguir per Ràdio Taradell i pel canal de youtube d’El 9 Nou.

Taradell.com seguirà el debat per informar-ne. Al mateix temps, també ha contactat amb els tres candidats per poder realitzar-los una entrevista en clau electoral.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments