Inici Actualitat Abril Torres Arau queda subcampiona de la Lliga de Barcelona de Doma...

Abril Torres Arau queda subcampiona de la Lliga de Barcelona de Doma Clàssica

0
COMPARTIR

L’Hípica Iriscar de Seva va acollir aquest diumenge 14 de maig la final de la Lliga de Barcelona de Doma Clàssica. La taradellenca Abril Torres Arau va aconseguir el subcampionat de la prova, en la categoria App menors 7 anys.

El subcampionat ve de la suma de les cinc proves puntuables de la Lliga de Barcelona de doma clàssica. En total ha aconseguit dues primeres posicions, un segon lloc, una tercera posició, i una sisena posició. De les quatre primeres proves, agafen les tres millors puntuacions. Mentre que en la última prova, la final, la puntuació té més valor. En aquesta última l’Abril va aconseguir el pitjor resultat, el sisè lloc. Tot i això, li va valer per ser subcampiona.

La Lliga Barcelona de Doma Clàssica va inciar-se a l’octubre de 2022 i es va tancar aquest diumenge.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments