Inici Actualitat Comença oficialment la campanya per a les eleccions municipals 2023

Comença oficialment la campanya per a les eleccions municipals 2023

0
COMPARTIR
Foto: Laia Miralpeix

Aquest dijous al vespre es va fer el tret de sortida a la campanya electoral per a les municipals del proper 28 de maig de 2023. La pluja, però, va impedir viure la nit la tradicional d’enganxada de cartells electorals. Els candidats de FemTaradel-ERC, Mercè Cabanas, i de Junts per Taradell, Santi Estragués, van reunir-se per fer la foto oficial d’inici de campanya al Centre cultural Costa i Font. El candidat del Partit Popular, per motius professionals, no va poder ser-hi.

Al llarg del dia d’avui i dels propers dies les candidatures aniran penjant cartells de promoció en els espais de difusió electoral habilitats en diferents punts del poble.

Les tres candidatures són:

Mercè Cabanas (Fem Taradell-ERC): amb l’eslògan “Endavant les atxes”. Mercè Cabanas es presenta a la reelecció com a alcaldessa després de governar els últims 4 anys. Actualment tenen 9 regidories. Enllaç a la web.

Santi Estragués (Junts per Taradell): amb l’eslògan “Ara que et veig… Fem-ho junts”. Santi Estragués aposta per retornar al govern municipal després de 4 anys a l’oposició. Actualment tenen 4 regidories. Enllaç a la web.

Abraham Chiverches (Partit Popular): Encara no coneixem l’eslògan electoral. Abraham Chirveches es presenta per primer cop amb el PP que no presentava candidatura des del 2007. Actualment no tenen representació al consistori.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments