Inici Actualitat Obertes les inscripcions per a les activitats del ‘Fem-ho jove’ 2023 per...

Obertes les inscripcions per a les activitats del ‘Fem-ho jove’ 2023 per a adolescents

0
COMPARTIR

Els Ajuntaments de Taradell i Seva impulsen, de nou aquest estiu, el programa ‘Fem-ho Jove’, amb la col·laboració del Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana. Fins al proper 26 de maig es pot fer la preinscripció per a alguna de les activitats que s’ofereixen per a joves d’entre 13 i 16 anys.

Les activitats es portaran a terme durant el mes de juliol i combinen les col·laboracions en serveis i les activitats de lleure. El Fem-ho Jove començarà el 4 de juliol i s’allargarà fins al 28 de juliol. Es portarà a terme els dimarts, dijous i divendres de 9 a 1 del matí. El punt de reunió serà l’espai Taradell Jove, però les activitats es desenvoluparan en diferents punts del municipi. Està previst que hi hagi tallers, excursions, activitats de lleure, i pel que fa a la tasca comunitària es col·laborarà en la millora i restauració d’un espai del municipi i es col·laborarà amb diferents entitats del poble.

Les inscripcions es poden formalitzar AQUÍ.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments